top of page

DFF nedir?

Güncelleme tarihi: 28 May 2021


DFF, Türk mobilya üreticilerinden oluşan sektörel bir tanıtım gurubudur. Mobilya ekonomisinin ihracat potansiyelinin sunumu için çevrimiçi bir platformdur. Türkiye’nin mobilya sektöründe avantajlı fiyatları, kaliteli üretim süreçleri, kolay lojistik imkanları ile uluslararası rekabette başarılı olduğu bir sır değil. Mobilya sektöründe tercih edilen ülkeler arasına girmeyi başaran Türk Üreticilerini bu tanıtım sayfalarından inceleyebilirsiniz.


DFF’in görevi, yabancı müşterilere Türkiye’de tedarikçi bulmalarında yardımcı olmaktır. Kataloğumuz, uluslararası pazarlarda uzun yıllardır faaliyet gösteren büyük üreticiler hakkında bilgiler içermektedir. Kendi markaları altında ürün tedariği ve taşeronluk konusunda zengin deneyime sahiptirler. Büyük siparişlerin uygulanmasına izin veren işletme kapasitelerine sahip büyük şirketler ve kendi alanlarında oldukça başarılı olan daha küçük uzman şirketler var.


Faaliyetlerinin bir açıklaması, en son ürünler hakkında bilgiler ve faydalı bağlantılar dahil olmak üzere şirketler hakkında ayrıntılı bilgilere ek olarak, DFF sayfaları, 360 sanal tur çekimlerinden oluşan 25 mağazanın olduğu zengin bir dijital fuar imkanı sunar. Türk mobilya endüstrisinin hakkında en son bilgileri ve raporları yayınlamaya da hizmet eder.


Şu anda DFF hizmeti, mobilya sektöründen kataloglar içermektedir.


Düşünceye tıklayın ve her gün mobilya fuarına katılın.


Herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

54 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page